ERGOSTAR
StabiloLeitzBICCasioFellowesEsselteDurableCanonMulticopyBrother3M

TOUKOKUUN ajan tarjoamme monet tuotteet erikoishintaan! Klikkaa ja tutustu roimasti alennettuihin tuotteisiimme. Päivitämme tarjouslistaa viikottain!
Soita asiakaspalveluumme P. 040 767 8168 niin annamme tarjouksia myös muista tuotteistamme.

Joutsenmerkki
2.5.2024 17:30
SINI  Keittiö puhdistustabletti täyttöpakkaus/2

SINI Keittiö puhdistustabletti täyttöpakkaus/2

Tuotenro: 22072
Valm.nro: 7002
EAN koodi: 6423800070020
Myyntierä: 1 kpl
Saatavuus: 1-5 pv
Ympäristöystävällisyys: Joutsenmerkki


4,51 € /kpl (alv. 0 %)

kpl

Toimituskulut alkaen 6,50 €
Tuotekuvaus
Ei enää kertakäyttöisiä muovipulloja! Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Pakkaus sisältää yhteensä 2 pulloa puhdistusainetta. Täydellisesti keittiön pinnoille sopiva sitruunainen puhdistusaine neutralisoi ruuanlaiton hajut, poistaa rasvan ja puhdistaa liat tehokkaasti. Suihkauta puhdistettavalle pinnalle n. 20-30 cm:n täisyydeltä ja pyyhi kostealla liinalla tai sienellä. Joutsenmerkitty, biohajoava, vegaaninen ja tehokas. Ei turhaa muoviroskaa. Helposti kuljetettava ja säilytettävä tabletti. Anionisidia tensidejä 15-30 %. Sisältää hajusteita. Sodium benzoate. pH-arvo 9, emäksinen. Vaara: Tabletti haitallinen nieltynä, vaurioittaa vakavasti silmiä, ärsyttää ihoa. Jos tabletti on nielty, ota yhteys myrkytystietokeskukseen/lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Jos tablettia joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: hakeudu lääkäriin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen.
ERGOSTAR OY | | puh. 040 767 8168 Yritys | Toimitusehdot | Palaute | Reklamaatiot | Rekisteri- ja tietosuojaseloste (GDPR) | Copyright