ERGOSTAR
StabiloLeitzBICCasioFellowesEsselteDurableCanonMulticopyBrother3M

TOUKOKUUN ajan tarjoamme monet tuotteet erikoishintaan! Klikkaa ja tutustu roimasti alennettuihin tuotteisiimme. Päivitämme tarjouslistaa viikottain!
Soita asiakaspalveluumme P. 040 767 8168 niin annamme tarjouksia myös muista tuotteistamme.

29.4.2024 10:46
ALFA-KEM  käsidesi 4l

ALFA-KEM käsidesi 4l

Tuotenro: 29575
Valm.nro: R31487
Myyntierä: 1 plo
Saatavuus: 17 plo


42,83 € /plo (alv. 0 %)

plo

Toimituskulut alkaen 6,50 €
Tuotekuvaus
Käyttövalmis Alfa-Kem käsien desinfiointiaine. Ei sisällä väriaineita ja hajusteita. Kuivuu nopeasti käsiin levitettäessä. Tuhoaa rampositiiviset ja gramnegatiiviset (mukaan lukien TB) bakteerit ja sienet. Inaktivoi sekä vaipalliset virukset mukaan lukien HBV, HIV, HCV, Vaccinia, Corona että vaipattomat virukset (Adeno, Rota, Noro). Sisältää ihoa pehmentäviä ainesosia. Käyttöohje: Tuote on tarkoitettu käsien hygieeniseen desinfiointiin. Levitä noin 3 ml tuotetta pestyihin ja kuivattuihin käsiin. Hiero käsiäsi, kunnes tuote on kuivunut. Käytetään mieluiten joka kerta ennen syömistä ja kontaminoituneiden pintojen kosketuksen jälkeen. Käyttö- ja ympäristöturvallisuus: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Helposti syttyvä neste ja höyry. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: hakeudu lääkäriin. Hävitä sisältö/ pakkaus voimassa olevan jätteidenhävityslainsäädännön mukaisesti. Sisältää biosidiä! Lue käyttöohjeet ennen käyttöä. Säilyvyysaika 3 vuotta. 100 g tuotetta sisältää 71 g etanolia (vaikuttava aine). Sisältää myös denaturointiaineita sekä ihoa pehmentäviä ainesosia. Standardit EN 1500, EN 1650, EN 1276 ja EN 14476. Alfa-Kemin käsihuuhdetta voi käyttää molemmilla suuttimilla annostelijassa. Huuhde sisältää hieman geeliä, eli suutin hyvä puhdistaa kerran viikossa juoksevan veden alla ja kerran kuussa koko säiliö. Sopii myös sumuttavaan suuttimeen.

Huomioi saatavuus: 17 plo.

ERGOSTAR OY | | puh. 040 767 8168 Yritys | Toimitusehdot | Palaute | Reklamaatiot | Rekisteri- ja tietosuojaseloste (GDPR) | Copyright