ERGOSTAR
StabiloLeitzBICCasioFellowesEsselteDurableCanonMulticopyBrother3M
19.5.2023 12:11
EVOLUENT  VerticalMouse D right large

EVOLUENT VerticalMouse D right large

Tuotenro: 96519
Valm.nro: VMDL
Myyntierä: 1 kpl
Saatavuus: 1-5 pv


99,00 € /kpl (alv. 0 %)

kpl

Toimituskulut alkaen 6,50 €
96519  96519  96519  96519 
Tuotekuvaus

Evoluent VerticalMouse D right large pystyhiiri

Evoluent- pystyhiirtä käyttämällä vältetään kyynärvarren haitallinen kiertyminen ja voidaan ehkäistä haitallisia hiirikäsiongelmia sekä helpottaa ranteen kiputiloja. Hiiren käyttö tapahtuu luonnollisessa kättely-asennossa, mikä mahdollistaa hiiren käytön ilman ranteen väsymistä. Muotoilu on suunniteltu mukavuudesta tinkimättä niin, että sormet yltävät helposti ohjelmoitaviin painikkeisiin. Painikkeiden käyttö onnistuu sormia koukistamatta.

Evoluent on maailman ensimmäinen hiiri painikkeilla, joissa on sormisyvänteet. Sormenpäät lepäävät painikkeiden matalilla syvänteillä. Tämä patentoitu innovaatio parantaa otetta ja tekee hiiren liikuttelusta paljon tarkempaa. Ergonominen muotoilu pitää kämmenen kättelyasennossa ja tällöin vältetään kyynärvarren kiertyminen.

Vuodesta 2002 lähtien asiakkaat ovat raportoineet Evoluent VerticalMousen erinomaisesta käyttömukavuudesta ja jopa rannekipujen lievittymisestä. Lue Käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia täältä. Evoluent-pystyhiiri sopii myös kumiallergisille, sillä niissä ei ole lateksia eikä kumia. Muun muassa vierityspainike on silikonia.

Mallin VMD parannetut ominaisuudet vrt. malleihin VMC ja VM4

Sormisyvänteet parantavat otetta hiirestä. Tällä merkittävällä innovaatiolla on immateriaalioikeussuoja. Syvänteitä ei juuri erota kuvissa, mutta eron edellisiin malleihin huomaa selkeästi, kun pitää VMD-hiirtä kädessä.

Uudenlainen laseranturi parantaa hiiriseurannan tarkkuutta

VMD-hiirien dpi-arvot ovat suuremmat (jopa 3200 dpi) kuin VMC- ja VM4- malleissa. VMC- ja VM4- hiirien laseranturi ei toimi kaikilla pinnoilla, mutta VMD-hiirien uudenlaisen anturin lasersäde takaa tarkan seurannan useimmilla materiaalipinnoilla.

Säädettävä DPI-herkkyys

Vierityspyörän taakse sijoitettu DPI-painike mahdollistaa osoittimen herkkyydensäädön ilman, että otetta hiirestä täytyy irrottaa. Dpi-herkkyydet ovat 800, 1600, 2400 ja 3200 dpi.

Enemmän hiirikokoja kuin aikaisemmin

VMD-mallin kolmen eri kokovaihtoehdon ansioista (pieni, keskikoko ja iso) käyttäjän on aiempaa helpompi löytää sopivan kokoinen hiiri. VMC- mallissa vain yksi ja VM4-mallissa kaksi kokovaihtoehtoa.

Paristolokeron magneettikansi

Magneettikansi on helpompi avata ja sulkea kuin aiempien mallien liukukannet. USB-vastaanotinta voidaan säilyttää paristolokeron vieressä yhteisen magneettikannen alla.

Levennetty kieleke estää hankauksen

Erikoisleveä kieleke estää pikkusormea hankaamasta pöytää vasten.

Peukalopainikkeet hyvin peukalon ulottuvilla

Molemmat peukalopainikkeet on sijoitettu kätevästi peukaloiden ulottuville peukalotuen ylä- ja alaosaan.

Osoitinnopeuden merkkivalot

Neljä merkkivaloa ilmaisee osoittimen nopeuden matalasta korkeaan.

Vaakasuora vieritys

Evoluent VMD-mallissa on erikoisominaisuutena vaakasuora vieritys. Ominaisuus toimii tällä hetkellä ainakin Microsoft Excelissä sekä Google Sheet- laskentataulukossa.

Liitettävyys

Pakkauksen mukana tulee USB-johto täysikokoiseen USB-A-porttiin. Erillinen adapteri (ei sisälly) on tarpeen USB-C –porttia käytettäessä.

Yhteensopivuus

Microsoft Windows®

  • Pakkauksessa ohjeet ohjelman lataamista ja painikkeiden ohjelmointia varten Windows 7:ään ja sitä uudempiin käyttöjärjestelmiin. Ohjelma ei ole välttämätön, mutta sen asentaminen on erittäin suositeltavaa. VerticalMousen perustoiminnot toimivat ilman ohjelmaa.

Apple Macintosh®

  • Pakkauksessa ohjeet ohjelman lataamista ja painikkeiden ohjelmointia varten OS X 10.5: een ja sitä uudempiin käyttöjärjestelmiin. Ohjelma ei ole välttämätön, mutta sen asentaminen on erittäin suositeltavaa. VerticalMousen perustoiminnot toimivat ilman ohjelmaa. Osa Windows-ohjelman toiminnoista ei sisälly Mac-ohjelmaan.

Muut käyttöjärjestelmät

  • Etukäteen määritellyt toiminnot toimivat ilman ohjelmaa. Kolmannen osapuolen ohjelmia voi olla saatavilla muilta yrityksiltä.

Muuta:

  • Evoluent- pystyhiirillä on kahden vuoden takuu.
  • Kätisyys: Oikea.
  • Koko: Large (Iso)
ERGOSTAR OY | | puh. 040 767 8168 Yritys | Toimitusehdot | Palaute | Reklamaatiot | Rekisteri- ja tietosuojaseloste (GDPR) | Copyright